Razpoložljivi tipi oznak, etiket, profilov itd.

Podjetje Partex je skozi leta razvilo veliko različnih rešitev za označevanje, ki se v osnovi delijo glede na način uporabe :

– Za označevanje el. žic (vodniki manjših presekov) so na voljo sledeče vrste oznak : PY, PA/PAZ, PZ, PC, PCA, PK+, PA+/PC/PK+, PO/POZ, PHZ, PHZF, SG/MS/HF/NF/EF/ET, PT+, PTZ+, PTC. Podrobnejši podatki o navedenih oznakah so na voljo v razširjenem katalogu na tej povezavi.

– Za označevaje kablov (vodniki večjih presekov) so na voljo sledeče vrste oznak : PM, PTM, PK+, PQ, PPQ, TIE/TAG, PO/POZ, PHZ, PHZF, CMZ/CMM/CMD/CML/CMT, SG/MS/HF/NF/EF/ET, PKS, PFC. Podrobnejši podatki o navedenih oznakah so na voljo v razširjenem katalogu na tej povezavi.

– Za posebne namene (inox ploščice, gravirane oznake itd.) so na voljo sledeče vrste oznak : PE-P, SSDT, SL/CL, EPL/EPF, PS, PP+, PPA+, PROMARK-PL. Podrobnejši podatki o navedenih oznakah so na voljo v razširjenem katalogu na tej povezavi.

– Specialne etikete za označevanje el. komponent, stikalnih blokov (el. omare), lameliranje vodnikov idr. Podrobnejši podatki o navedenih oznakah so na voljo v razširjenem katalogu na tej povezavi.

Navedene oznake so na voljo v različnih pakiranjih (zavitki, škatle, koluti itd), barvnih izvedbah ter določeni tipi tudi s potiskom po želji kupca (po naročilu).

Pošlji povpraševanje
Kategorija: