Nazaj na Shop

Partex

V Sloveniji smo zastopnik podjetja Partex iz Švedske. Gre za v svetovnem merilu enega izmed vodilnih proizvajalcev opreme za označevanje na širšem področju elektrotehnike in strojništva. Z visoko zastavljenimi standardi kakovosti in neprestano težnjo po inovativnosti, razvijajo izdelke za označevanje žic, kablov, cevi in elektrotehniških ter strojniških komponent – njihovi unikatni označevalni sistemi tako prispevajo k izboljšanju učinkovitosti ter višjim standardom varnosti pri delu. Pomemben del koncepta delovanja podjetja Partex predstavlja tudi vidik zaščite okolja, pri čemer se v proizvodnih procesih teži k uporabi okolju manj škodljivih materialov.

Na prvi strani naše spletne strani si pod zavihkom ”Dokumenti” lahko snamete njihove razširjene kataloge.

Podrobnejše predstavitve posameznih izdelkov najdete pod zavihkom ”Dokumenti”, kjer lahko snamete njihov razširjen katalog, ter na njihovi spletni strani https://www.partex.co.uk/ .

 

Pošlji povpraševanje

Groba delitev njihovih izdelkov je sledeča :

– Oznake za vodnike (natične, z zaklepom ali brez, termo krčljive, iz nerjavečega jekla za agresivna okolja itd.)

– Nosilci oznak (natični, z zaklepom ali brez, za namestitev z vezicami ali brez, iz nerjavečega jekla za agresivna okolja itd.)

– Specialne etikete (za vodnike, cevi, elektrotehniške / strojniške komponente)

– Oprema za montažo (pripomočki za lažje nameščanje oznak ter nosilcev, zategovalna orodja za vezice, vezice iz nerjavečega jekla, kovčki itd.)

– Večnamenski tiskalniki za tiskanje oznak in etiket

Velika večina omenjenih izdelkov je na voljo v standardni obliki (stand. barvne lestvice, potisk, dim.), kakor tudi v obliki po želji kupca. Za slednje se podjetja v večini primerov odločajo takrat, kadar njihova potreba po označevanju ni zadostno velika, da bi opravičila nakup večnamenskega tiskalnika ter kadar istočasno potrebujejo nestandardne potiske in oblike oznak. Kadar navedenih omejitev ni, pa je seveda primernejša uporaba večnamenskih tiskalnikov s katerimi je možno tiskati več vrst oznak s poljubnimi potiski, ter seveda le-te tiskati tudi na deloviščih.