1. IZJAVA NA SPLETNIH FORMAH IN V PAPIRNI OBLIKI – PRIJAVA

Upravljavec osebnih podatkov SM STROJKOPLAST d.o.o. in njegovi obdelovalci osebne podatke hranimo in obdelujemo v skladu z evropsko Uredbo o varovanju osebnih podatkov in Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP). Strinjam se, da sme upravljavec moje osebne podatke uporabiti za:

– namen1 (pošiljanje obvestil o dogodkih, proizvodih, ipd …)

– namen2 (obveščanje o akcijskih ponudbah, ipd …)

IZJAVA

V skladu z Uredbo o varovanju osebnih podatkov se strinjam z nameni uporabe osebnih podatkov in sem seznanjen, da se lahko od katere koli obdelave kadar koli odjavim brez obrazložitve. V primeru odjave od posamezne obdelave (posamezen namen) bom odjavo poslal na elektronski naslov sm.strojkoplast@sm-s.si ali pa se bom odjavil z samodejnim odjavnim mehanizmom v poslanem elektronskem sporočilu organizatorja.

OPOMBA: Mehanizem odjave mora omogočati enostavno odjavo od posamezne obdelave.

2. MOŽNOST ODJAVE

Odjavljam se od obdelave oziroma ne želim več prejemati informacij o:

– namen1 (pošiljanje obvestil o dogodkih, proizvodih, ipd …)

– namen2 (obveščanje o akcijskih ponudbah, ipd …)

Odjavo pošljite na sm.strojkoplast@sm-s.si.

3. MOŽNOST VPOGLEDA

Zahtevam vpogled osebnih podatkov za lastnika osebnih podatkov _______________.

Izjavljam in z osebno prisotnostjo, digitalnim podpisom, lastnoročnim podpisom, potrjujem svojo identiteto in jamčim, da sem lastnik omenjenih osebnih podatkov in imam pravico do vpogleda mojih osebnih podatkov v vaših zbirkah podatkov.

4. MOŽNOST PRAVICE DO IZBRISA IN POZABE

Zahtevam izbris vsem mojih osebnih podatkov (razen tistih, ki jih predpisuje drug zakon). Izjavljam in z osebno prisotnostjo, digitalnim podpisom, lastnoročnim podpisom potrjujem svojo identiteto, in jamčim, da imam kot lastnik osebnih podatkov pravico do zahtevka za izbris in pozabo mojih osebnih podatkov v vaših zbirkah podatkov.